“SPORTEN TJA... DAAR IS NOG EEN WINSTPUNTJE TE BEHALEN. OOIT. IK HEB ER EEN PESTHEKEL AAN.”

 

Naam: Madeleine Schönherr (46) Moeder van: Maxe en Ivan (11) Begingewicht: 82 kilo Gewicht na 9 weken: 72 kilo Streefgewicht: 70 ‘

 

Van shoppen werd ik chagrijnig; ik nam standaard een maat te klein mee in het pashokje en dan baalde ik als ik er niet in kon. Leuke winkels verkopen vaak maximaal maat 42 en als ik dat niet paste, hield het op. Ik vertikte het om naar een grote maten-winkel te gaan. Mijn probleem is dat ik mezelf slanker zie dan dat ik ben. Ik schrik van foto’s; ben ik dat echt? Dus ja, op een gegeven moment moet je wat.

Om me heen is iedereen bezig met superfoods, maar dat is niets voor mij. Boeken doorworstelen over voedsel... Ik eet het liever op! Bij mij werkt een afslankprogramma waarbij ik persoonlijk wordt begeleid en precies krijg voorgeschreven wat ik wel/niet mag eten; dan lukt het me veel beter.

 

Toch had ik niet verwacht dat ik PS. food & lifestyle programma zo makkelijk zou volhouden. Het is een eiwitrijk afslankprogramma meteen grote keuze aan producten, van dranken tot aan pasta en croissants. Het is makkelijk te combineren met mijn gezin; ik hoef niet apart te koken. Hooguit maak ik er voor man en kinderen wat aardappelen of rijst bij. Dat zijn dingen die ik vervang met de PS. food & lifestyle producten. Daarbij mag ik sla en groente en een stukje vlees of vis. Afgewogen, dat wel. Maar ik heb geen hongergevoel gehad en je hebt veel eetmomenten op een dag. In het begin dacht ik echt: is dit wat ik mag? Maar om de 2,5 uur mag je weer iets lekkers. Het verbaast me dat ik het zo makkelijk volhoud, ik vind mezelf stoer!

 

En ik heb veel gehad aan mijn coach Brenda Meka Meijer. Ik heb de afgelopen tijd veel stress gehad, normaal gesproken een trigger om me flink te laten gaan. Maar ik heb me ingehouden. Op één keer een patatje met frikandel en stuk taart na. En sporten tja… Dat zou ik moeten doen. Daar is nog een winstpuntje te behalen. Ooit. Ik heb er een pesthekel aan. En zo lukt het ook; zonder extra beweging val ik af. Én ik weet nu hoe ik dit gewicht kan behouden Ik nam laatst zelfs een te grote jeans mee het pashokje in. Er zijn gewoon twee maten vanaf!’ PS. food & lifestyle kun je onder andere doen via Be Slim (be-slim.nl) in Hoofddorp

 

Madeleine

 

 

 

 

Mijn naam is Ron en ik ben 40 jaar. Door ons drukke gezinsleven met twee dochters van 6 en 8 jaar schoot het gezonde eten/leven er totaal in bij mij. Ik gaf mezelf geen tijd meer om gezond of überhaupt te eten.

Ongeveer 5 jaar geleden werd er bij mij ernstige slaapapneu geconstateerd waarvoor ik nu nog steeds wordt behandeld door middel van een luchtpomp en een masker. Daarnaast was mijn energie ver te zoeken. Wanneer ik thuis kwam van mijn werk plofte ik op de bank. Mijn humeur werd er ook niet beter op en ik had nergens meer zin in.

Ik wilde graag een gezonder leefpatroon. Na verschillende diëten geprobeerd te hebben viel ik steeds weer terug in mijn oude "slechte" leefpatroon. Toen ik een aantal foto’s van mezelf zag wist ik het zeker, nu moet er écht iets gebeuren. Ik besloot op zoek te gaan naar een dieet wat bij mij past. Toen ik op internet op zoek ging kwam ik bij PS. food & lifestyle terecht. Ik zag dat er ook een PS. food & lifestyle Coach in Hoofddorp zat, Be-Slim van Brenda Meka Meijer.

Ik besloot Brenda te bellen en we planden een eerste kennismakingsgesprek. Tijdens het intakegesprek sprak de professionele houding van Brenda mij erg aan. Brenda denkt met me mee en kijkt wat haalbaar voor mij is. Daarnaast is ze altijd erg betrokken. Ook dat ik haar een WhatsApp berichtje kan sturen als ik hulp nodig heb, is een prettig idee. Onze wekelijkse afspraak is voor mij erg belangrijk, dit zorgt ervoor dat ik niet terugval in mijn oude gewoontes en vormt een stok achter de deur.

Intussen ben ik ruim een half jaar geleden gestart met PS. food & lifestyle Ik heb geleerd mijn eet- en leefpatroon aan te passen. In het begin was dit erg wennen, maar ik merkte al snel resultaat waardoor ik nog meer gemotiveerd werd. Ik voel mij nu zoveel beter!  

Door PS. food & lifestyle en de professionele begeleiding van Brenda ben ik letterlijk een totaal ander mens geworden.

 

Ron

 

 

 

 

“Wil jij net als Madeleine en Ron ook een paar maten minder"

 

Wil je ook een afvallen zonder honger gevoel en gegarandeerd resultaat!

Dat kan, ik help je daarbij, maak vrijblijvend een afspraak, voor meer info klikt u hier op mijn contactpagina.

 

Met gezonde groet

 

Brenda