Ervaringen

“SPORTEN TJA... DAAR IS NOG EEN WINSTPUNTJE TE BEHALEN. OOIT. IK HEB ER EEN PESTHEKEL AAN.”

 

Naam: Madeleine Schönherr (46) Moeder van: Maxe en Ivan (11) Begingewicht: 82 kilo Gewicht na 9 weken: 72 kilo Streefgewicht: 70 ‘

 

Van shoppen werd ik chagrijnig; ik nam standaard een maat te klein mee in het pashokje en dan baalde ik als ik er niet in kon. Leuke winkels verkopen vaak maximaal maat 42 en als ik dat niet paste, hield het op. Ik vertikte het om naar een grote maten-winkel te gaan. Mijn probleem is dat ik mezelf slanker zie dan dat ik ben. Ik schrik van foto’s; ben ik dat echt? Dus ja, op een gegeven moment moet je wat.

Om me heen is iedereen bezig met superfoods, maar dat is niets voor mij. Boeken doorworstelen over voedsel... Ik eet het liever op! Bij mij werkt een afslankprogramma waarbij ik persoonlijk wordt begeleid en precies krijg voorgeschreven wat ik wel/niet mag eten; dan lukt het me veel beter.

 

Toch had ik niet verwacht dat ik PowerSlim zo makkelijk zou volhouden. Het is een eiwitrijk afslankprogramma meteen grote keuze aan producten, van dranken tot aan pasta en croissants. Het is makkelijk te combineren met mijn gezin; ik hoef niet apart te koken. Hooguit maak ik er voor man en kinderen wat aardappelen of rijst bij. Dat zijn dingen die ik vervang met de PowerSlim producten. Daarbij mag ik sla en groente en een stukje vlees of vis. Afgewogen, dat wel. Maar ik heb geen hongergevoel gehad en je hebt veel eetmomenten op een dag. In het begin dacht ik echt: is dit wat ik mag? Maar om de 2,5 uur mag je weer iets lekkers. Het verbaast me dat ik het zo makkelijk volhoud, ik vind mezelf stoer!

 

En ik heb veel gehad aan mijn coach Brenda Meka Meijer. Ik heb de afgelopen tijd veel stress gehad, normaal gesproken een trigger om me flink te laten gaan. Maar ik heb me ingehouden. Op één keer een patatje met frikandel en stuk taart na. En sporten tja… Dat zou ik moeten doen. Daar is nog een winstpuntje te behalen. Ooit. Ik heb er een pesthekel aan. En zo lukt het ook; zonder extra beweging val ik af. Én ik weet nu hoe ik dit gewicht kan behouden Ik nam laatst zelfs een te grote jeans mee het pashokje in. Er zijn gewoon twee maten vanaf!’ PowerSlim kun je onder andere doen via Be Slim (be-slim.nl) in Hoofddorp

 

Madeleine

“Wil jij net als Madeleine ook een paar maten minder"

 

Wil jij net als Madeleine ook een afvallen zonder honger gevoel en gegearandeerd resultaat!

 

Dat kan, ik help je daarbij, maak vrijblijvend een afspraak, voor meer info klikt u hier op mijn contactpagina.

 

Met gezonde groet

 

Brenda