Ervaringen

“Ik had niet verwacht dat ik me zo zou kunnen voelen, ik ben een heel ander mens.”

 

Door de geboorte van mijn zoon wist ik dat er wat moest gebeuren. Ik zag mezelf over een jaar of vier voetballen met die kleine en dat ik dan tegen hem zei (na vijf minuten). “Wacht even jongen, papa kan niet meer”. Dat beeld wilde ik niet voor ogen zien. Nu moest er echt een knop om.

 

Ik heb in het verleden al zo veel diëten geprobeerd maar hield het niet vol. Na enkele weken begon ik mezelf voor de gek te houden door te smokkelen en denken “ach, wat zal het allemaal” en deed alsof het me niets kon schelen. Op internet lees je zoveel over diëten, ik wist het allemaal wel heel goed te vertellen maar te doen ho maar.

 

Door een collega ben ik in contact gekomen met Soleij en Power Slim. Ik dacht in het begin we zullen wel zien of dit afslankprogramma nu wel aan zou slaan. Ik ben begonnen vol goede moed en doorzettingsvermogen. Eerst, op eigen benen, heb ik de lekkere tussendoortjes en de frisdrank laten staan en 19 mei was mijn eerste afspraak bij Brenda. Mijn gewicht, ja dat was veel te zwaar 163,1 mijn vetpercentage was niet te meten (meer dan 50%…).

 

Gelukkig heb ik goede begeleiding gekregen, dit was wel een stok achter de deur omdat je elke week moet komen voor je weegmoment en eventuele vragen. De eerste weken waren goed te doen, af en toe wat afkick verschijnselen. Maar dat hoorde erbij. Het eten kun je goed variëren, er is veel keus. Het een ligt je meer dan het ander, maar het is zeer goed te doen. Ik heb in al die tijd geen “honger” gevoel gehad.

 

Ik voel me nu fantastisch. Ik had niet verwacht dat ik me zo zou kunnen voelen, ik ben een heel ander mens. Bekende en familie lopen me straal voorbij omdat ze me niet meer herkennen. Ik moet nog een paar kilo en dan ben ik op mijn streefgewicht maar dat red ik wel. Het gewicht van een half jaar terug hoef ik niet meer met me mee te zeulen, ik kan hardlopen en trainen in de sportschool zonder dat ik hoef te denken daar heb je die vetzak weer.

 

Laatst ben ik gaan winkelen. Dat was een hele rare gewaarwording. Kleding kopen in een “gewone” winkel. Niet naar een winkel hoeven waar de maat begint met XXXL. Ik kan het iedereen zeker aanbevelen.

 

Dennis

 

“IK WAS METEEN ENTHOUSIAST!”

 

Bij sportschool Jan Koster, waar ik sport, kwam ik in aanraking met Power Slim. Ik was nieuwsgierig en ben gaan vragen hoe het allemaal in zijn werk gaat. Ik kreeg een uitgebreide uitleg over hoe het werkt, wat je mag en eten en hoe vaak per dag.

 

Ik was meteen enthousiast en wilde direct gaan beginnen. Ik heb het starterspakket dezelfde dag nog gekocht en ben de dag daarna meteen begonnen.

De weegschaal gaf op dat moment 143 kilo aan, dat was geen pretje maar ook geen grote verrassing voor mij.

 

In het starterspakket zaten allemaal verschillende producten zodat ik alles kon proberen en kon kijken wat ik het lekkerst vond.

De spullen van Power Slim vind ik echt lekker en ik kan s ‘avonds gewoon mee eten met de rest van het gezin.

 

Ik zit nu in de stabilisatiefase om over te gaan naar een normaal voedingspatroon. Ik heb eigenlijk geen moment een honger gevoel gehad en met de wil om af te vallen is Power Slim een heel goed product om het ook echt vol te houden.

 

Vincent

“Wil jij net als Madeleine ook een paar maten minder"

 

Wil jij net als Madeleine ook een afvallen zonder honger gevoel en gegearandeerd resultaat!

 

Dat kan, ik help je daarbij, maak vrijblijvend een afspraak, voor meer info klikt u hier op mijn contactpagina.

 

Met gezonde groet

 

Brenda